Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 2 Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu vodorovná
Kuraľany Oficiálna stránka obce

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

 

 

Právny  rámec v oblasti ochrany osobných údajov 

 

1.Nariadenie EP a Rady EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov ktorým sa zrušila smernica 95/46/ES /všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov / GDPR účinnosť od 25. mája 2018

 

2. Zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov platný od 30.01.2018 a účinný od  25.05.2018

 

 

GDPR ustanovuje práva dotknutej osoby v čl. 13 až čl. 22 .

 

V prípade potreby ohľadne riešenia otázok súvisiacich so spracovaním osobných údajov u prevádzkovateľa sa môžete obrátiť na :

 

 

 

Prevádzkovateľ:

 

Obec Kuraľany

zodpovedná osoba: Mgr.Adriana Kovács

tel. kontakt: 036/7736124

 

zodpovedná osoba za  Informačný kamerový systém  :

 

 

Magdaléna Bieliková, Alena Mészárošová

pracovníci Obecného úradu Kuraľany

tel.kontakt:  0910/223 770

 


 

webygroup

Využite registráciu a nechajte sa pohodlne informovať o novinkách na našej stránke

:
:
Zabudli ste heslo
Registrovať

Radíme Seniorom

Polícia upozorňuje občanov, najmä seniorov, aby nepožičiavali peniaze osobám, ktoré nepoznajú, nakoľko môže ísť o podvodníkov a zlodejov....

Výrub stromov

Upozorňujeme Vás na povinnosť udržiavať stromy a kríky v ochrannom pásme vedení a pod vedením maximálne do výšky 3m od zeme. Zároveň je potrebné udržiavať bezlesie v šírke 4m po oboch stranách elektrického vedenia.

dnes je: 19.7.2018

meniny má: Dušana

Počasie Kuraľany - Svieti.com

5829068

Úvodná stránka